Športne novice

OLIMPIJSKA BAKLA
V ponedeljek, 14. junija, je na atletskem štadionu Kladivar Celje potekala športna prireditev Olimpijska bakla. Poleg celjskih olimpijcev in dobitnikov olimpijskih medalj so se teka udeležili tudi najboljši športniki šole: olimpijska_bakla
– Tadej Zelenović
– Gašper Srebočan Čebela
– Enej Strašek Arnuš
– Lana Ivančič

 

GAŠPER SREBOČAN ČEBELA
30. in 31. maja 2021 se je Gašper udeležil ekipnega državnega prvenstva v namiznem tenisu za kadete v Novem mestu, kjer so osvojili prvo mesto.
24. aprila 2021 je imel priložnost igrati z najboljšimi igralci namiznega tenisa v Sloveniji. V Novem mestu je igral v 1. slovenski namiznoteniški ligi za NTK Savinja proti NTK Krka. 8. maja 2021 pa je na državnem prvenstvu namiznega tenisa za mladince na Rakeku kot kadet igral kategorijo višje. Izkušnje bogatijo!

 

UČENCI SO POSADILI DREVESA
25. marca 2021 so učenci celjskih osnovnih šol v okviru Evropskega prvenstva v nogometu U21, ki ga delno gosti tudi Celje, posadili sadna drevesa v mestnem sadovnjaku. Maja Uranker in Aljuš Anžič sta v imenu šole posadila slivo za reprezentanco Nemčije.

 

PREDAJA NOGOMETNIH DRESOV
V sklopu Evropskega prvenstva v nogometu za člane do 21 let so dekleta celjskih osnovnih šol simbolično prejela nogometne drese. Ko bodo razmere dovoljevale, bodo z njimi odigrale nogometni turnir. Podžupanja MOC Breda Arnšek je predala žogo, Maja Ivančič iz Elektro Celja ter Andrej Kerk iz ECE pa sta poklonila nogometne drese, bidone in športne šale. Naši učenki Maja in Kiara sta v imenu vseh celjskih osnovnih šol prevzele darila in izrazile upanje, da bodo celjska dekleta kmalu pokazala nogometno znanje na igrišču.

 

u21 EVROPSKO PRVENSTVO V NOGOMETU (U-21)
24. marca 2021 se bo v Sloveniji in na Madžarskem začel odvijati skupinski del evropskega prvenstva v nogometu za igralce stare do 21 let. Eno od mest gostiteljic bo tudi Celje. Več si poglejte na uradni spletni strani NZS >>>

 

gasper-sc_1 GAŠPER SREBOČAN ČEBELA
Naši športniki tudi med počitnicami niso počivali. Gašper Srebočan Čebela (9.b) je na zaključnem poletnem turnirju Namizno teniškega kluba Savinja osvojil 1. mesto.